Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Невідомі факти про зірок Голлівуду

Невідомі факти про зірок Голлівуду

, 09.09.2015 18:41, (прочит: 2188 раз, коментовано: 0 раз)

Найбільш цікаві маловідомі факти про знаменітостей


Здається, що ми вже знаємо все про голлівудських акторів. Журналісти та папарацці буквально не дають їм проходу, і мало що може вислизнути від пильного погляду фотоапаратів і кінокамер. Однак незважаючи на це, селебріті деколи самі розкривають цікаві і, часом пікантні подробиці про своє особисте життя. Ми зібрали найцікавіші маловідомі факти про знаменитостей.

Відомий британський співак Род Стюарт, який займає 33-е місце в списку «100 кращих співаків» за версією журналу Q, якийсь час добровільно працював на кладовищі. І справа була не в тому, що у співака не було грошей. Стюарт таким чином намагався подолати свій найбільший страх - страх смерті.

Харрісон Форд, якого ми всі знаємо по ролі в декількох фільмах «Зоряних воєн», отримав свою роль в картині неспроста. Щоб підкорити режисера фільму Джоржда Лукаса, актор не тільки виклався по повній на кастингу, але і власними руками зробив для нього дві платтяні шафи. Як ми бачимо, старання Форда не пройшли даром, можливо це варто взяти до уваги майбутнім зіркам кіно.

Ченнінг Татум зовсім не шкодує себе під час роботи над черговим фільмом, як і багато інших акторів він не раз отримував виробничі травми під час зйомок. Однак Татуму дісталося більше за інших - одного разу, під час зйомок в Шотландії, актор ошпарив собі місце нижче пояса. Як саме стався інцидент, і чи були в нього наслідки, актор не розповідає.

Ума Турман може похвалитися цікавими батьками. Актриса, яка намагалася безжально вбити Білла, виросла в родині моделі і буддійського ченця. Ймовірно, шанувальники Турман дуже раді, що актриса не пішла по стопах батька.

Красунчик Роберт Паттінсон одного разу проговорився, що його мама хотіла назвати сина Едвардом. Дуже цікавий збіг. Хто знає, як склалася б доля актора, якби йому все-таки дали ім'я його головного персонажа.

Демі Мур, якій і зараз в її 52 роки заздрять багато 20-річних дівчат, в юності страждала від насмішок однолітків. Причиною дитячих поглумок була косоокість Мур. Можливо ця обставина загартувала характер майбутньої зірки Голлівуду, проте актриса при першій можливості позбулася такого недоліку за допомогою двох пластичних операцій.

Актор Крістофер Уокен свого часу встиг протягом 15 років подорожувати з бродячим цирком. Такий цікавий і насичений період не пройшов даремно, тепер актор з легкістю вміє приручати левів.

Бред Пітт з самого початку своєї акторської кар'єри був настільки милим, що йому запропонували роботу в ролі курчати в ресторані.

Незважаючи на те, з чого починали зірки Голлівуду свої кар'єри, як проходило їхнє дитинство, і які травми вони отримували на роботі, вони продовжують радувати шанувальників своїми новими ролями. Можливо дізнавшись такі делікатні факти з життя своїх кумирів, ви будете по-новому



дивитися фільми з їх участю.         



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article