Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джонні Депп відповів на загрозу в`язничного терміну

Джонні Депп відповів на загрозу в`язничного терміну

multikino.com, 29.05.2015 01:22, (прочит: 2052 раз, коментовано: 0 раз)

Актор прокоментував скандал, який розгорівся навколо нього в Австралії.


Як виявилося, він покинув континент зовсім не через галас, а щоб побачити дочку.

Влада Австралії пригрозили знаменитості десятирічним ув'язненням за контрабандне ввезення в країну собак і порушення карантинних законів. Акторові також може загрожувати штраф в 340 тисяч австралійських доларів (близько 270 тисяч доларів США). Крім того, два роки в'язниці може отримати пілот актора, який, як вважають чиновники, сприяв ввезенню тварин.

Незабаром після заяви уряду Джонні Депп зі своєю дружиною, актрисою Ембер Херд, в терміновому порядку покинув країну. Однак, як повідомив офіційний представник голлівудського актора, він полетів з Австралії зовсім не через скандал з собаками. Просто актор хоче зустрітися зі своєю дочкою Лілі-Роуз, якій скоро виповниться 16 років.

Раніше міністр сільського господарства Австралії Барнабі Джойс пообіцяв приспати собак Джонні Деппа, якщо той не вивезе тварин назад в Америку протягом 50 годин.

Пізніше в ЗМІ з'явилася інформація, що Джонні Депп і його дружина Ембер Херд з вихованцями Бу і Пістоль полетять з країни вже наступного дня після скандалу, проте пізніше стало відомо, що актор відправив собак в Лос-Анджелес, а сам продовжив зйомки.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Johnny Depp