Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Померла комедійна актриса і мати Бена Стіллера Енн Міра

Померла комедійна актриса і мати Бена Стіллера Енн Міра

multikino.com, 26.05.2015 01:22, (прочит: 3537 раз, коментовано: 0 раз)

Комедійна актриса Енн Міра померла у віці 85 років.


Про це повідомили її чоловік і син, актори Джері і Бен Стіллер. Причини смерті не уточнюються.

"Пам'ять Енн завжди житиме в серцях її дочки Емі, сина Бена, онуків, сім'ї та друзів, а також мільйонів людей, які знали її в якості актриси, письменника і коміка", - йдеться в повідомленні близьких.

Енн Міра брала участь у телепроектах, знявшись в серіалах "Вона написала вбивство" і "Альф". У 1990-х роках вона з'являлася на великому екрані разом з сином Беном у фільмах "Привіт з дороги в пекло", "Реальність кусається", "Зразковий самець" і "Ніч у музеї". Миру також грала в картинах "Пробудження" і "Поцілунок смерті". Актриса чотири рази номінувалася на "Еммі" і один - на "Золотий глобус".

Миру народилася в Брукліні в сім'ї ірландських емігрантів. Дитинство і юність вона провела в католицькій школі-інтернаті. У 1954 році актриса вийшла заміж за коміка Джеррі Стіллера. Подружжя сформували комедійний дует "Стіллер і Міра" і виступали в комедійних програмах на телебаченні. Популярності вони домоглися в 1960-х, коли стали регулярними гостями "Шоу Еда Саллівана". Енн Міра також грала в театрі, в тому числі на Бродвеї.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Anne Meara