Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Земля майбутнього" c Джорджем Клуні стала лідером прокату США

multikino.com, 25.05.2015 08:20, (прочит: 3034 раз, коментовано: 0 раз)

За вікенд з 22 по 24 травня картина заробила $ 32,2 млн.


"Земля майбутнього" отримала змішані відгуки критиків, заробивши лише 58% позитивних рецензій на Rotten Tomatoes, та й глядачі толком не оцінили повчальну історію. Виручка стартового вікенду у "Землі майбутнього" вийшла більш ніж скромною - особливо на тлі величезного 190-мільйонного бюджету. Так що наочною кінорекламою диснеївських парків їй явно стати не вдалося.

Музична комедія про співаючих студентах "Ідеальний голос 2" цілком могла зберегти лідерство на тлі невпевненого старту "Землі майбутнього", але, на жаль, втративши близько 56%, фільм виручив лише $30,3 млн і посів друге місце.

Постапокалиптический бойовик "Божевільний Макс: Дорога люті" теж поки не виправдовує очікувань продюсерів.

За два тижні в прокаті збори фільму у всьому світі ледь перевалили за $150 млн (стільки коштувало і його виробництво), і чи зможе він окупитися - велике питання.

Відродженню піддався не тільки "Божевільний Макс", але і ще одна популярна франшиза 80-х. Фільм жахів "Полтергейст" - це перезавантаження всієї серії і ремейк найпершої частини (над якою тоді працював і Стівен Спілберг), що вийшла в 1982 році. Сюжет стандартний: злі духи, зникла дитина, але от втілення, здається, підкачало. Критики виставили новому "Полтергейсту" в основному негативні оцінки (рейтинг на Rotten Tomatoes 33%), а збори першого уїк-енду в США склали $ 23 млн - в принципі, достатньо для 35-мільйонної стрічки, але все ж не дуже багато. У Росії "Полтергейст" покажуть у середині червня.

А замикають топ-5 другі "Месники", які заробили в свою скарбничку ще $20,8 млн. Збори "Ери Альтрон", звичайно, давно вже перевалили за $1 млрд, він міцно увійшов в десятку найприбутковіших фільмів.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Tomorrowland, boxoffice