Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Меггі Джилленхол відмовили в ролі у зв’язку з віком

Меггі Джилленхол відмовили в ролі у зв’язку з віком

multikino.com, 23.05.2015 00:05, (прочит: 2435 раз, коментовано: 0 раз)

Актрису назвали надто старою.


Номінантці премії "Оскар" Меггі Джилленхол ("Божевільне серце") відмовили в ролі в повнометражному проекті, пояснивши, що вона занадто стара, щоб грати любовний інтерес 55-річного чоловіка. Про це актриса розповіла в інтерв'ю виданню The Wrap.

"Є речі, які стосуються актрис, що працюють в Голлівуді, які дивують мене щоразу, коли я з ними стикаюся, - зокрема сказала Джилленхол. - Мені 37 років і мені недавно сказали, що я занадто стара, щоб грати коханку 55-річного чоловіка. Мене це здивувало. Спершу я засмутилася, потім розлютилася, а в підсумку мені стало смішно".

Відзначимо, що Голлівуд перебуває під серйозним наглядом у зв'язку з низьким числом провідних ролей для жінок в повнометражних фільмах. Американський союз захисту громадянських свобод нещодавно звернувся з проханням до державних і федеральних агентствам досліджувати голлівудські студії, телемережі та акторські агентства на предмет виявлення випадків статевої дискримінації.

Джилленхол, що отримала в січні 2015 премію "Золотий глобус" за головну жіночу роль у драматичному міні-серіалі "Шляхетна жінка", відмовилася вказати проект, кастинг в який вона не пройшла. Незважаючи на грубий відмову, актриса ставиться до ситуації спокійно: "Безліч актрис роблять дивну роботу, втілюючи на екрані складні, справжні образи. Я не відчуваю ніякого розпачу, я вірю, що попереду на мене чекає якась захоплююча роль".



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Maggie Gyllenhaal