Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Для зйомок

Для зйомок "Аватара 2" використовують нові системи захоплення

multikino.com, 27.04.2015 08:20, (прочит: 3755 раз, коментовано: 0 раз)

Джеймс Кемерон буде використовувати нові знімальні комплекси.


У комплексах відсутні традиційні для схем захоплення зображення маркери і "зелені екрани".

Базова система під назвою SolidTrack розроблена французькою компанією Solid Anim. Вперше її незавершений варіант був протестований під час роботи над телевізійним серіалом "Космос", випущеним в 2014 році, і саме тоді привернув увагу продюсера "Аватара" Джона Ландау і самого Кемерона.

Творці SolidTrack отримали пропозицію перебратися з Парижа в Лос-Анджелес, де продовжили свої дослідження, з метою домогтися відповідності вимогам постановника "Аватар".

Як стверджує глава компанії Ісаак Партуш, віртуальний знімальний комплекс дозволяє відмовитися від стадії зйомок на тлі зелених екранів і може взаємодіяти безпосередньо з популярними програмами для відеомонтажу, начебто Autodesk's MotionBuilder і Maya. Також на що проходила в Лас-Вегасі традиційна виставка NAB Show компанія Solid Anim представила нову віртуальну камеру SolidVCam.

Нагадаємо, що всі три продовження будуть зніматися одночасно з частотою 48 кадрів в секунду і роздільною здатністю 4K. Очікується, що "Аватар 2" глядачі побачать в 2017 році.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Avatar 2