Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Райан Гослінг і Емма Стоун можуть знову знятися разом

Райан Гослінг і Емма Стоун можуть знову знятися разом

multikino.com, 18.04.2015 23:00, (прочит: 2553 раз, коментовано: 0 раз)

Акторський дует може з'явиться в новому фільмі Дем'єна Шазелла.


В даний час режисер драми "Одержимість" Дем'єн Шазелл зайнятий вибором акторів для свого нового проекту - романтичного мюзиклу "Ла Ла Ленд". І, якщо вірити західній пресі, головні ролі в стрічці можуть виконати Райан Гослінг і Емма Стоун.

Голлівудські зірки і продюсери фільму знаходяться в стадії переговорів. Але, згідно з даними все тих же ЗМІ, всі сторони зацікавлені в підписанні контракту.

Раніше Гослінг і Стоун вже працювали разом на одному знімальному майданчику: актори зіграли в картинах "Це безглузде кохання" і "Мисливці на гангстерів".

До речі кажучи, спочатку планувалося, що у фільмі будуть зайняті Емма Вотсон і Майлз Теллер, з яким режисер працював над "Одержимістю", але, на жаль, обидві зірки покинули картину.

Що стосується самого фільму "Ла Ла Ленд", то його дія розвернеться в сучасному Лос-Анджелесі. В центрі історії виявляться джазовий піаніст і починаюча актриса, між якими зав'язуються романтичні стосунки.

Готуючись до роботи над стрічкою, Шазелл переглянув багато класичних картин, зокрема "співають під дощем", "Шербурзькі парасольки" і "Зірка народилася", які і послужили джерелом для його натхнення.

Очікується, що знімальний процес нового проекту режисера почнеться восени поточного року.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

La La Land, Damien Chazelle, Ryan Gosling, Emma Stone