Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Що очікувати від

Що очікувати від "Форсажу 7"

, 16.03.2015 23:08, (прочит: 1716 раз, коментовано: 0 раз)

У прокаті з 2-го квітня.


До виходу очікуваного мільйонами продовження пригодницької гонки залишилося всього пів місяця і глядачі, численні фанати нарешті зможуть споглядати улюблених героїв на великих екранах.

Нагадаємо, що в попередньому "Форсажі" команда гонщиків на чолі з Домініком Торетто розправилася із злочинним угрупуванням Оуена Шоу і звільнила подружку Домініка, якого грає незмінний Він Дизель. Вони не підкоряються правилам і знають, що таке дух свободи. Але, не довго довелося радіти компанії, адже рідний брат Оуена Деккард жадає помсти, холодної та нещадної розправи за смерть свого родича.

Відчайдушним хлопцям належить знову піти на ризик, щоб врятувати свої життя. Адже роль головного антагоніста перейшла Джейсону Стейтему, який з'явився в кінці "Форсажу 6". До речі, зовсім скоро цю захоплюючу історію зможе побачити кожен, адже можна буде Форсаж 7 дивитися в хорошій якості.

Кримінальний бойовик, який стане сьомим фільмом із серії, знятої Джеймсом Ваном, стане продовженням відразу двох картин: "Форсажу 6", випущеного в 2013 і "Потрійний форсаж: Токійський дріфт" 2006-го року.

На жаль, трагічні обставини змусили творців перенести дату виходу картини з липня 2014 на квітень 2015 і переписати сценарій. Причиною тому послужила смерть одного з виконавців головних ролей Пола Уокера, яка наздогнала його 30 листопада 2013. Актор потрапив у ДТП в Санта-Кларита, де він брав участь в автошоу для збору коштів постраждалим від тайфуну на Філіппінах. Тим не менш, творці фільму заявили, що персонаж Уокера не помре на екрані, його відтворять за допомогою комп'ютерної графіки і дублерів в деяких епізодах. До речі, ними стали брати Пола Калеб і Коді.

Фільм ще не потрапив на великі екрани, а студія Universal вже підняла тему про наступні частини франшизи. Судячи зі слів голови компанії Донни Ленглі, глядачі побачать ще як мінімум три фільми. А до цього була інформація про те, що до роботи над франшизою повернеться Джастін Лін, якому доручать відразу кілька фільмів. Поки що інформація залишається не підтвердженою офіційно, тому що переговори Лін почне тільки після перших двох епізодів майбутнього сезону серіалу "Справжній детектив".



Читайте також:
Названа дата виходу гри "Call of Duty: Black Ops 6"
Кімната для покеру Покер: чим привабливий майданчик?
Як обрати міжкімнатні двері для домашнього кінотеатру: поради та рекомендації
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео

Furious 7