Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 фільмів про зомбі

ТОП-5 фільмів про зомбі

multikino.com, 09.03.2015 23:30, (прочит: 2697 раз, коментовано: 0 раз)

Найкращі стрічки на зомбі-тему по версії Мультикіно.


5. Зомбіленд! (2009)

Після нашестя зомбі в США невелика група тих, що вижили блукає по країні від узбережжя до узбережжя, борючись з живими мерцями. Вони вирішують зупинитися в парку розваг, сподіваючись, що там будуть у безпеці.

4. Зомбі на ім'я Шон (2004)

У житті Шона все йде шкереберть: йому 29 років, він працює звичайним продавцем-консультантом, та й подруга не вчасно кидає. А тут ще, як на зло, починається якась дивна епідемія - ожилі і дуже голодні трупи починають бродити в пошуках свіжої людятинки.

3. Репортаж (2007)

Телерепортер Анхела Відаль із завидною завзятістю шукає унікальний матеріал, а тому виїжджає з командою рятувальників на місце моторошного події у великому житловому будинку. Прибувши туди, Анхела, азартно зайнята роботою, не відразу розуміє, звідки саме вона веде свій репортаж.

2. Світанок мерців (2004)

У той час, як Америка здригається від раптового нашестя мільйонів мертвяків, маленька група уцілілих людей намагаються знайти притулок і захист у величезній будівлі торгового центру. Але чи довго вони зможуть протистояти нападу зомбі?

1. Вантаж (2013)

Короткометражний фільм на 7 хвилин розповідає історію, яка відбувається під час зомбі-апокаліпсису. Перед батьком стоїть мета - врятувати цінний вантаж, свою маленьку дочку.



Читайте також:
Аніме: Мистецтво, Культура та Феномен
Купівля будинку чи котеджу в Іжевську: На що звернути увагу
Різноманіття ігор у PointLoto та їхні особливості
Ribuan Anak Sawahlunto akan Ikuti Imunisasi Polio
Квартири у Гарячому Ключі: Комфортне житло у серці природи

Zombieland, Shawn of the dead, Rec, Dawn of the dead, Cargo