Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Розамунд Пайк стане жінкою Крістіана Бейла

Розамунд Пайк стане жінкою Крістіана Бейла

multikino.com, 28.02.2015 00:05, (прочит: 2457 раз, коментовано: 0 раз)

Режисер Джеймс Менголд поставив в пару до Крістіана Бейла Розамунд Пайк.


Джеймс Менголд готується до зйомок нуара "Розставання в блакитному" (The Deep Blue Good-by), який продюсує проект Леонардо ДіКапріо.

Протагоніст "Розставання в блакитному", екранізації роману Джона Д. МакДональда, Тревіс Макгі у виконанні Бейла - "мандрівний лицар" і "спеціаліст з порятунку". Як і більшість протагоністів МакДональда, він не служить у поліції і навіть не зволив отримати ліцензію приватного детектива. МакГі не любить кредитні карти, іпотеки та пенсійні посібники, сторониться політичних партій і зневажає телевізор. За роботу береться, лише коли закінчується готівка. Правило одне: він забере собі половину від того, що ви його попросили знайти. МакДональд зробив Тревіса головним героєм двадцяти одного роману. У разі комерційного успіху першого фільму кіносеріал буде продовжений.

Розробка проекту починалася з Олівера Стоуна в режисерському кріслі і ДіКапріо, який грає МакГі. Після Стоуна постановником якийсь час числився Пол Грінграсс. Останню на сьогодні редакцію сценарію підготував письменник і кінодраматург Денніс Ліхейн.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Rosamund Pike, Christian Bale, Leonardo DiCaprio, James Mangold, The Deep Blue Good-by