Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

З'явився перший офіційний синопсис фільму

З'явився перший офіційний синопсис фільму "Крід"

multikino.com, 27.02.2015 01:22, (прочит: 1889 раз, коментовано: 0 раз)

Прем'єра фільму буде 25-го листопада.


Фільм є одночасно спін-оффом і сиквелом боксерської франшизи Сильвестра Сталлоне "Роккі". Картину поставив автор "Станції "Фрутвейл "Райан Куглер, який взяв на головну роль зірку свого першого фільму Майкла Б. Джордана.

Ось синопсис: "Адоніс Джонсон (Джордан) ніколи не знав свого батька, чемпіона світу у важкій вазі Аполло Крида, померлого до його народження. Але бокс у нього в крові - і Адоніс вирушає до Філадельфії, місто, де його батько колись воював із зухвалим вискочкою Роккі Бальбоа (Сталлоне). Адоніс знаходить Роккі і просить, щоб той став його тренером. Наполегливість приносить свої плоди: хоча Роккі давно пішов зі спорту, він бачить у хлопцеві силу і рішучість його батька, який перетворився з противника в кращого друга . Роккі береться тренувати молодого бійця, викладаючись сильніше, ніж на рингу. З таким наставником, як Роккі, Адоніс рано чи пізно опиниться на вершині. Але чи зможе він у вирішальному поєдинку продемонструвати не тільки натиск, але й серце справжнього воїна?".

У фільмі також зіграють Тесса Томпсон, яка стане подружкою Адоніса, Филиция Рашад (вдова Аполло Крида і мати Адоніса) і англійський боксер-професіонал Тоні Беллью (противник Крида-молодшого на рингу).



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Creed