Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Гільдія режисерів США назвала серіали-переможці

Гільдія режисерів США назвала серіали-переможці

multikino.com, 08.02.2015 23:30, (прочит: 2727 раз, коментовано: 0 раз)

Гільдія режисерів США оголосила лауреатів у розділі телевізійних проектів.


У категорії "кращий режисер драматичного серіалу в 2014 році" перемогу взяла Леслі Лінка Глаттер, за епізод "From A to B and Back Again" в серіалі "Батьківщина" каналу Showtime. Її конкурентами були Джоді Фостер ("Картковий будиночок", Netflix), Кері Фукунага ("Справжні детективи", HBO), Ден Аттіас ("Батьківщина", Showtime) і Алекс Грейвз ("Гра престолів", HBO).



Кращим режисером комедійного серіалу в 2014 році була названа Джилл Солоуей, що зняла епізод "Best New Girl" в серіалі "Очевидне". У тій же категорії за перемогу боролися Луїс С.К. ("Луї", FX), Джоді Фостер ("Помаранчевий - хіт сезону", Netflix), Майк Джадж ("Кремнієва долина", HBO) і Гейл Манкусо ("Моя американська сімейка", ABC).



Переможцем у категорії "кращий режисер міні-серіалу або фільму на ТБ в 2014 році" стала Ліза Холоденко, що зняла міні-серіал "Що знає Олівія?" для каналу HBO. Її спернікамі були Роб Ешфорд ("Пітер Пен живий!", NBC), Улі Едель ("Гудіні", History), Райан Мерфі ("Звичайне серце", HBO) і Майкл Вілсон ("Поїздка в Баунтіфул", Lifetime).



Читайте також:
Аніме: Мистецтво, Культура та Феномен
Купівля будинку чи котеджу в Іжевську: На що звернути увагу
Різноманіття ігор у PointLoto та їхні особливості
Ribuan Anak Sawahlunto akan Ikuti Imunisasi Polio
Квартири у Гарячому Ключі: Комфортне житло у серці природи

Directors Guild of America