Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Оголошено номінантів на премію

Оголошено номінантів на премію "Оскар"

Skygge, 16.01.2015 23:00, (прочит: 3865 раз, коментовано: 0 раз)

Відбулась "репетиція" найпрестижнішої кінопремії.


У Лос-Анджелесі відбулася презентація списку номінантів на премію Американської Кіноакадемії. Церемонія була розділена на дві частини. Ведучими першої виступили режисери Альфонсо Куарон і Джей Джей Абрамс. Претенденти на "Оскар 2015" в головних категоріях були названі в другій частині церемонії актором Крісом Пайном і президентом Кіноакадемії Шеріл Бун Айзекс.

У головній номінації "кращий фільм" за нагороду будуть боротися такі фільми: "Американський снайпер", "Бердмен", "Отроцтво", "Готель" Гранд Будапешт "," Гра в імітацію "," Сельма "," Теорія всього "і" одержимість ".

В категорії "краща чоловіча роль" представлені Стів Карелл ("Мисливець на лисиць"), Бредлі Купер ("Американський снайпер"), Бенедикт Камбербетч ("Гра в імітацію"), Майкл Кітон ("Бердмен") і Едді Редмейн ("Теорія всього ").

В категорії "краща жіноча роль" конкурентками будуть Маріон Котійяр ("Два дні, одна ніч"), Фелісіті Джонс ("Теорія всього"), Джуліанна Мур ("Все ще Еліс"), Розамунд Пайк ("Зникла") і Різ Уізерспун ("Дика"), - пише kinozavr.com.

За звання кращого режисера 2014 боротьба розгорнеться між наступними кандидатами: Алехандро Гонсалес Іньярріту ("Бердмен"), Річард Лінклейтер ("Отроцтво"), Беннет Міллер ("Мисливець на лисиць"), Уес Андерсон ("Готель" Гранд Будапешт ") і Мортен Тільдум ("Гра в імітацію").

У номінації "найкращий анімаційний фільм" заявлені "Місто героїв", "Сімейка монстрів", "Як приручити дракона 2", "Пісня моря" і "Сказання про принцесу Кагуя".

За "Оскар 2015" в категорії "кращий фільм іноземною мовою" боротьбу продовжать "Левіафан", "Іда", "Мандарини", "Тімбукту" і "Дикі історії".



 



Читайте також:
Названа дата виходу гри "Call of Duty: Black Ops 6"
Кімната для покеру Покер: чим привабливий майданчик?
Як обрати міжкімнатні двері для домашнього кінотеатру: поради та рекомендації
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео

Oscar 2015