Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Оскар 2015: Кріс Пайн і перша в історії репетиція шоу

Оскар 2015: Кріс Пайн і перша в історії репетиція шоу

Skygge, 13.01.2015 08:20, (прочит: 4119 раз, коментовано: 0 раз)

Американська Кіноакадемія вирішила ввести зміни в щорічну церемонію нагородження.


Американська Кіноакадемія вперше вперше вирішила провести повну презентацію номінантів на премію "Оскар 2015", на якій будуть представлені не тільки претенденти на нагороди в головних категоріях, але і всі інші. Така собі репетиція дійства.

Як нам стало відомо,ця церемонія відбудеться 15 січня 2015 року, а це майже на місяць швидше, аніж сама церемонія вручення, яка відбудеться 22 лютого цього року.

Отож, "репетиція" буде складатися з двох частин. Ведучими першої з них призначені режисери Альфонсо Куарон і Джей Джей Абрамс. Їм належить оголосити номінантів у другорядних категоріях. Господарями другої стануть популярний голлівудський актор Кріс Пайн і президент Кіноакадемії Шеріл Бун Айзекс. Вони назвуть номінантів на "Оскар 2015" в головних категоріях, у тому числі "кращий фільм року".

Організатори обіцяють трансляцію шоу на великих екранах, тому переглянути її зможуть і "прості смертні", а не лише голлівудський бомонд.

Нагадаємо, що лауреати почесних "Оскарів" були названі заздалегідь. Ними стали французький актор, сценарист і письменник Жан-Клод Кар'єр, японський аніматор Хаяо Міядзакі та ірландська акторка Морін О `Хара. 



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Alfonso Cuarоn, J.J. Abrams, Chris Pine