Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Мур зніматиме продовження фільму

Мур зніматиме продовження фільму "Фаренгейт 9/11"

Crasher, 23.11.2004 12:54, (прочит: 3463 раз, коментовано: 0 раз)

Ми почнемо знімати вже зараз...

Сканадальний режисер-документаліст Майкл Мур збирається знімати продовження свого фільму "Фаренгейт 9/11, що став самим касовим документальним фільмом всіх часів (причому з гігантським відривом від найближчих переслідувачів), зібравши тільки в США майже 120 мільйонів доларів.

У своєму інтерв'ю для сайту www.variety.com, Мур сказав із цього приводу: "Ми почнемо знімати вже зараз і роки через два-три представимо новий фільм глядачам. П'ятдесят один відсоток жителів США опинилися недостатньо інформовані, для того, щоб зробити правильний вибір і ми хочемо заповнити цей недолік і довести правду і до них теж".

Паралельно з роботою над "Фаренгейтом 9/11? (робоча назва майбутнього фільму), Мур вже знімає свій новий документальний проект "Нездоров'я", присвячений проблемам охорони здоров'я в США. Крім усього іншого Мур і глава студії Miramax, Харві Вайнштейн, збираються активно просувати "Фаренгейт 9/11" в боротьбі за звання Кращого фільму на найближчій цеременії вручення Оскара, яка намічена на лютий майбутнього року.

Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Майкл Мур