Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Дастіна Хоффмана

ТОП-5 кращих фільмів Дастіна Хоффмана

Skygge, 08.08.2013 23:30, (прочит: 2611 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів від Мультикіно.


1."Людина дощу"

У Чарлі, грубуватого і егоїстичного молодого гульвіси, в спадок від батька залишилися лише трояндові кущі та «Бьюїк» 49-го року. Раптовим «сюрпризом» для нього стало відкриття того, що левова частка спадку залишена батьком його хворому аутизмом брату Раймонду.

Задавшись метою відібрати свою «справедливу частку» сімейного надбання, Чарлі викрадає старшого брата і тримає його заручником. Але те, що було задумане ним з егоїзму, переростає в чарівну одіссею дружби і самоосмислення, яка розводить межі відособленого маленького світу Раймонда, а Чарлі дозволяє вирватися з оков своєї колись бездушної душі.

2."Епідемія"

З Африки до Америки із зараженою мавпочкою потрапляє смертельний вірус. Фахівці-епідеміологи з НДІ інфекційних захворювань армії США, в числі яких полковник Сем Деніелс, терміново вилітають в епіцентр зараження. Двоє з вищих військових керівників — начальники Сема — приховують від нього, що їм відомий цей вірус, який вони виводили декілька років. І, більш того, навіть розробили сироватку, здатну знешкоджувати вірус. Для запобігання страшній епідемії потрібна сироватка, яку можна отримати лише з крові первинного носія — тієї самої мавпочки. Справа ускладнюється тим, що місце її знаходження невідоме, а рахунок йде на години.

3."Сфера"

На дні Тихого океану, в обломках затонулого космічного корабля, покоїться таємнича і зловісна куля, яку називають "Сферою". При наближенні до кулі вас охоплює нез'ясовний страх, в душі прокидаються страшні образи, ви починаєте божеволіти...

4."Знайомство з Факерами"

Давши дозвіл на одруження своєї дочки на дивному хлопці Грегі Фокері, який мало того, що володіє прізвищем, що переводиться приблизно як "Трахер", так ще і працює медбратом в лікарні, колишній агент ЦРУ Джек Бірнс вирішує перевірити все до кінця. Він і його дружина відправляються до Детройта, до батьків Фокера, тобто - до Фокерів -старшим.

5."Миля місячного світла"

Незадовго до весілля трагічно гине наречена Джо. Молода людина вважає своїм обов'язком залишитися з батьками загиблої дівчини. В той час, як герой роздумує чи зможе він коли-небудь почати життя заново, в його долі з'являється інша.

 



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Dustin Hoffman, Moonlight Mile, Meet the Fockers, Sphere, Rain Man, Outbreak