Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Ештона Катчера

ТОП-5 кращих фільмів Ештона Катчера

Skygge, 24.06.2013 23:12, (прочит: 3161 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг найкращих фільмів від сайту Мультикіно.


1. "Ефект метелика"

Світ - це те, що ти про нього думаєш. Одного разу молода людина розуміє, що може змінити своє життя, міняючи спогади про минуле. Одночасно міняється сьогодення і майбутнє, люди і речі навколо нього. Але герой усвідомлює, що занурився дуже далеко в таємничі глибини буття. У цій хиткій ситуації він шукає єдиний спогад, який поверне йому справжнє життя і любов.

2."Більше ніж секс"

Вільні стосунки дозволяють зустрічатися з ким завгодно і не мати жодних зобов’язань. Взаємини такого формату хотіли б мати всі головні герої цієї стрічки. Але ще нікому не вдавалось приборкати сильні почуття, тому раптова любов змінила долю двох молодих людей, які дуже старалися, проте усвідомили, що не проживуть одне без одного ані хвилини.

3."Одного разу в Вегасі"

Після ночі гульні в Місті Гріхів двоє абсолютно незнайомих людей прокидаються в одному ліжку і намагаються відновити хід подій вечора. Виявляється, вони одружилися і взяли величезний джек-пот. І ось на свіжу голову щойно одружені (кожен сам про себе) розробляють план, як звільнитися від своєї «другої половини» і одержати весь куш. Там, де замішані гроші, немає місця коханню. Хоча у Вегасі трапляється всяке...

4."Рятівник"

Знаменитий водний рятувальник Бен Рендалл втратив всю свою команду. Щоб справитися із стресом і повністю змінити свої погляди на світ, Бен починає розробляти унікальний курс навчання рятувальників, завдяки якому вдається врятувати тисячі життів.

5."Дочка мого боса"

Все починається з того, що якийсь начальник звертається до свого підлеглого (Катчер) попрацювати ще і його "домогосподаркою". Хлопець вирішив сумістити корисне з приємним і використовувати час перебування в будинку боса з користю: він хоче завоювати серце його дочки Лайзи (Рейд), на яку вже давно поглядав.

 



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Butterfly Effect, No Strings Attached, What Happens in Vegas, Guardian, My Boss's Daughter