Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Названа дата премєри фінального трейлера фільму

Названа дата премєри фінального трейлера фільму "Аватар 2: Путь води"

multikino.com, 02.11.2022 04:39, (прочит: 2312 раз, коментовано: 0 раз)

Творці сиквела "Аватара" представляють новий ролик


Названо дату прем'єри фінального трейлера фантастичного фільму "Аватар 2: Шлях води". Ролик буде представлений у шоу телеканалу ABC "Доброго ранку, Америка" 2 листопада 2022 року. Зміст його поки що не уточнюється.



Також стало відомо, що остаточну версію картини ще не змонтовано, і робота над нею триває. Водночас, джерела підтверджують, що хронометраж театрального варіанту перевищуватиме три години.



Нагадаємо, що Джеймс Кемерон і раніше знімав тривалі фільми. Так, хронометраж "Титаніка" становив три години п'ятнадцять хвилин, а касові збори перевищили 1,8 мільярда доларів, що зробило його найуспішнішим кінопроектом в історії світового кіно на багато років уперед.



Вражаючий результат "Титаніка" показує, що для глядачів немає особливого значення тривалість перебування в залі, якщо вони захоплені розповіддю. Крім того, оскільки оригінальний "Аватар", як і раніше, має великий попит у любителів кіно, і кожен новий перевипуск фільму служить цьому підтвердженням, здатність Джеймса Кемерона зачаровувати аудиторію протягом тривалого періоду, дозволяє припустити, що він зможе зробити це знову.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах