Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джуд Лоу та Джейсон Бейтман готують секретний телепроект на Нетфлікс

Джуд Лоу та Джейсон Бейтман готують секретний телепроект на Нетфлікс

multikino.com, 29.10.2022 00:07, (прочит: 1511 раз, коментовано: 0 раз)

Творця "Озарка" Бейтмана призначено постановником


Джейсон Бейтман та Джуд Лоу працюють над серіалом з обмеженою кількістю епізодів "Black Rabbit" ("Чорний кролик") стрімінгу Нетфлікс. Обидва актори зіграють головні ролі та виступлять виконавчими продюсерами. Бейтман, окрім цього, обійме пост режисера, а над сценарієм, заснованим на оригінальній ідеї, працює номінований на премію "Оскар" за фільм "Король Річард" Зак Бейлін та Кейт Сусман. Спільна розробка телепроекту здійснюватиметься компаніями Aggregate Films, Riff Raff Entertainment, Youngblood Pictures та Automatik Entertainment. Ідея сюжету тримається у секреті.



У разі, якщо виробництву "Чорного кролика" дадуть "зелене світло", він стане другим поспіль спільним серіалом зірки та режисера кримінальної драми "Озарк" Бейтмана та стрімінгу. Для Бейтмана та Лоу це буде перший досвід роботи.



Бейтман, чий талант постановника був відзначений премією "Еммі" ("Озарк"), нещодавно був затверджений на посаду режисера трилера "Dark Wire", який він зніме Нетфлікс.



Двічі номінант на премію "Оскар" Лоу, який зіграв Дамблдора у "Фантастичних тварях 3: Таємниці Дамблдора", наступного разу постане в образі капітана Крюка у фентезі Девіда Лоурі "Пітер Пен і Венді" та Генріха VIII у трилері "Firebrand". На телебаченні він задіяний у серіалі Disney+ "Зоряні війни: Команда скелетів".



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах