Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Виробництво сіквела фільму

Виробництво сіквела фільму "Бетмен" відкладено

multikino.com, 28.10.2022 09:35, (прочит: 1312 раз, коментовано: 0 раз)

Шанувальникам екранізації за участю Роберта Паттінсона доведеться запастися терпінням


Шанувальникам фільму "Бетмен", який зняв режисер Метт Рівз, і в якому головну роль виконав Роберт Паттінсон, доведеться запастися терпінням. Найближчим часом сіквел не буде запущено у виробництво.

Джерела в студії відзначають, що справа не тільки в реструктуризації бізнесу DC Studios, що проходить, перспективи якої тепер визначатиме творець фільму "Вартові Галактики" Джеймс Ганн, але в тому. що Рівз поки що не представив навіть чорнового варіанта сценарію продовження. "Так що цей фільм з'явиться в кінотеатрах рано в 2025 році", - прокоментував інформатор.

Раніше режисер Метт Рівз розповів, які риси Роберта Паттінсона допомогли йому зобразити Темного лицаря. "У нього була приголомшлива здатність отримувати доступ до своїх емоцій, але також і контролювати свої рухи. Він має дивовижну фізичну легкість у поводженні з самим собою. Він просто здатний дуже швидко отримати доступ до всього свого інвентарю і жорстко контролювати його, але водночас час, як не дивно, він може ставати надзвичайно вибуховим, і при цьому точно знає, як відкалібрувати свій голос, як нахилитися де стояти", - заявляв постановник.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах