Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

CD Projekt RED анонсувала ремейк гри «Ведьмак»

CD Projekt RED анонсувала ремейк гри «Ведьмак»

multikino.com, 28.10.2022 03:32, (прочит: 1178 раз, коментовано: 0 раз)

Нова версія буде створена на основі руху Unreal Engine 5


Компанія CD Projekt RED анонсувала створення ремейка популярної відеоігри «Ведьмак». В офіційному повідомленні з цього приводу відзначається, що нова версія буде побудована на движку Unreal Engine 5, а розробкою займається студія Fool`s Theory.



«Ми хочемо зробити все правильно, тому, будь ласка, наберіть терпіння - пройде некоторое час, перш ніж ми зможемо поділитися більш детальною інформацією», - йдеться в заяві з цього приводу, в якому також підтверджується, що CD Projekt RED буде здійснювати «повний творчий проект». контроль".



"Ведьмак" - це те, з чого все початок для нас, для CD Projekt RED. Це була перша гра, ми селали, і тоді це був важливий момент для нас. Повернення в цю реальність і переосмислення гри для наступного покоління геймерів будуть такими ж масштабними, якщо не більше. Співпраця з Fool`s Theory в проекті так само цікава, як і те, що деякі з присутніх там людей раніше брали участь у розробці серії «Ведьмак». Вони добре знають вихідний матеріал, вони знають, з яким нетерпінням геймери ждали вихід ремейка, і вони знають, як створювати неймовірні та амбіціозні ігри. І хоча пройде якийсь час, перш ніж ми будемо готові розповісти більше про гру «The Witcher Ramake», я знаю, що це того коштує», – зазначив Адам Бадовскі, керівник студії CD Projekt RED.



«Ведьмак» (Відьмак). Дата виходу - 24.10.2007



Гра в жанрі пригодницький бойовик, заснована на серії творів польського письменника Анджея Сапковського. Після успішного релізу оригінальної гри «Ведьмак» у 2011 та 2015 роках CD Projekt RED представив другу та третю частини «Ведьмака». Позже стрімінг Нетфлікс екранізував події гри. Титульну роль виконав Генрі Кавілл.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах