Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Фільм

Фільм "Аватар 2: Шлях води" буде емоційнішим за "Аватар"

multikino.com, 27.09.2022 00:21, (прочит: 1191 раз, коментовано: 0 раз)

Режисер Джеймс Кемерон розповів про довгоочікуваний сіквел


Фантастичний фільм "Аватар 2: Шлях води" буде емоційнішим за попередника. Такий прогноз дав режисер картини Джеймс Кемерон. “Я думаю, що це він дуже емоційний. Навіть емоційніший, ніж перший фільм. У ньому більше уваги приділяється персонажам та динаміці їхніх відносин, але водночас він безперечно дуже видовищний", - зазначив він.



За словами Кемерона, він дуже радий, що глядачі знов отримали можливість подивитися "Аватар" на великих екранах. “Є ціле покоління, яке могло бачити його лише у стрімінгу або на blue-ray, тому це була захоплююча перспектива - повернути людей у ​​кінотеатр”, - сказав Кемерон.



Постановник також зізнався, що сіквел "Аватара" багато в чому натхнен його захопленням океанським життям. “Я люблю океани. Я був захоплений океаном ще до того, як їх побачив. Адже я навчився пірнати з аквалангом у сільській місцевості Канади", - додав він.



Джеймс Кемерон також зазначив, що “Аватар’ був унікальним звіром свого часу". "Ми мали намір створити світ, а потім жити у цьому світі. За цей час ми жодного разу не скинули газ”, - запевнив режисер. Фільм "Аватар 2: Шлях води" вийде у прокат у різних форматах у середині грудня.



"Аватар 2: Шлях води" (Avatar: The Way of Water). Дата виходу - 15.12.2022



Продовження касового фільму Джеймса Кемерона, дія якого відбувається на планеті Пандора. У першій серії земні колоністи зазнали поразки в протистоянні з аборигенами, але вони мають намір повернутися і відновити свою владу над Пандорою. А головний герой Джейк Саллі має подбати про свою нову сім'ю, до якої входить і земна дитина.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах