Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Фільм

Фільм "Зоряні війни: Ескадрилья ізгоїв" втратив дату виходу

multikino.com, 26.09.2022 00:30, (прочит: 1037 раз, коментовано: 0 раз)

Компанія Disney відмовилася від випуску фільму із серії "Зоряні війни"


Компанія Disney офіційно виключила фільм Петті Дженкінс "Зоряні війни: Ескадрилья ізгоїв" зі свого прокатного календаря. Вперше про картину було оголошено ще 2020 року. Анонс включав дебют промо-ролика, в якому Дженкінс поділилася своїми враженнями про майбутній проект, який спочатку мав вийти в кінотеатрах цього року, а потім перенесли на грудень 2023 року.



З одного боку, це підтвердження принесе полегшення фанатам, оскільки з моменту анонсу було багато чуток про цей фільм, а студія ігнорувала будь-які офіційні підтвердження статусу. З іншого, повне виключення з календаря релізів, безперечно, розчарує багатьох. Можливо, Lucasfilm в найближчому майбутньому повернеться до цієї ідеї, але поки що має якісь перспективніші завдання.



Перші повідомлення про те, що зйомки фільму "Зоряні війни: Ескадрилья ізгоїв" не відбудуться ще в листопаді 2021 року. Як причину вказувалися якісь творчі розбіжності студії з режисером Сама Петті Дженкінс неодноразово відзначала свою велику особисту зацікавленість у проекті, основною для якого мали стати "оповідання її батька, льотчика-винищувача".



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах