Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Компанії Warner Bros. Discovery передбачили продаж

Компанії Warner Bros. Discovery передбачили продаж

multikino.com, 26.09.2022 11:46, (прочит: 813 раз, коментовано: 0 раз)

Девід Заслав може підготувати компанію до подальшого продажу

 


Масштабні скорочення персоналу, у тому числі керівного, а також програма оптимізації витрат може бути підготовкою до продажу компанії Warner Bros. Discovery.



Одним із можливих покупців аналітики називають NBCUniversal, зацікавлену у розширенні своєї присутності на ринку стримінгу, а також у великій бібліотеці контенту, який знаходиться у розпорядженні Warner Bros.



Джерела в індустрії стверджують, що генеральний директор корпорації Comcast Браян Робертс вже планує злиття NBCUniversal та Warner Bros.



"Очевидно, що стрімінг Peacock не злетів, оскільки вони хотіли. А на ринку є кілька хороших синергетичних прикладів. Я впевнений, що Робертс зараз облизується, тому що акції Warner Bros. Discovery. зараз коштують дуже дешево. І я думаю, що це і є фінальне завдання Заслава - продати цю компанію", - прокоментував високопосадовець кіноіндустрії, який побажав зберегти анонімність.



Більше того, повідомляється, що переговори між NBCUniversal та Warner Bros. Discovery можуть відбутися вже у квітні 2024 року. Саме в цей час Comcast може продати 33 відсотки стрімінгу Hulu, що залишилися, компанії Дісней, яка прагне стати його одноосібним власником щонайменше за 27,5 мільярда доларів.



Виступаючи 14 вересня на технологічній конференції Goldman Sachs+, директор Comcast Браян Робертс натякнув, що він відкритий для "прямої купівлі стрімінгової платформи".



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах