Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Поліцейський з Беверлі-Хіллз 4" отримав нову назву

multikino.com, 09.09.2022 09:49, (прочит: 967 раз, коментовано: 0 раз)

Джозеф Гордон-Левітт складе компанію Едді Мерфі


Комедійний бойовик "Поліцейський із Беверлі-Хіллз 4", який для Нетфлікс знімає режисер Марк Моллой, і виробництво якого йде повним ходом, отримав нову назву - "Поліцейський із Беверлі-Хіллз: Аксель Фоулі". Крім цього стало відомо, що до Едді Мерфі у провідних ролях приєдналися Джозеф Гордон-Левітт та Тейлор Пейдж. Продюсерами фільму, сценарій до якого підготував Вілл Білл, виступають Мерфі, Джері Брукхаймер, Рей Анджелік та Чад Оман.



Протягом року Гордон-Левітт був зайнятий як на телебаченні, так і в кіно, знявшись у першому сезоні антології каналу Showtime "Схвильовані в ролі засновника Uber Тревіса Каланіка. Він озвучує цвіркуна Джиміні Крикета, що говорить, в диснеївському фільмі "Піноккіо". Нещодавно актор у драмі "Providence" разом із Лілі Джеймс, а напередодні отримав роль у науково-фантастичному трилері "Ash".



Після своєї проривної ролі у драмі "Зола" Пейдж привернула до себе увагу, і в неї видався напружений 2022 рік. Нещодавно на фестивалі Санденс демонструвався фільм "Sharp Stick", і щойно вийшла в американський прокат комедія "Mack & Rita" за її участю. Наступний проект Пейдж - комікс "Токсичний месник" із Пітером Дінклейджем.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах