Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Анджеліна Джолі вимагала у Бреда Пітта 250 мільйонів доларів

Анджеліна Джолі вимагала у Бреда Пітта 250 мільйонів доларів

multikino.com, 09.09.2022 02:43, (прочит: 1234 раз, коментовано: 0 раз)

Подружжя судиться через маєток і виноробні, що належав їм.


Судове протистояння, в процесі якого колишнє подружжя Анджеліна Джолі та Бред Пітт намагаються розділити спільно нажите у шлюбі майно, вийшло на новий рівень. Джолі вимагала у Пітта компенсацію у розмірі 250 мільйонів доларів.



У лютому Пітт подав до суду на Джолі за те, що він назвав "незаконним" продажем її частки в Chateau Miraval, заміському маєтку та виноробні на півдні Франції, придбаних парою у 2008 році.



У зустрічному позові, поданому цього тижня, Джолі звинуватила свого колишнього чоловіка у "веденні мстивої війни проти неї" та "захопленні" контролю над прибутковим виноробним бізнесом, який вони колись ділили.



У документах, які опинилися у розпорядженні журналістів, Джолі, стверджується, що Пітт "і його союзники" здійснили "незаконні та зловмисні дії" з наміром "завдати шкоди "Джолі та її компанії Nouvel LLC", знецінивши її інвестиції та позбавивши її належної ролі в управлінні Chateau Miraval, всесвітньо відомого виробника рожевих вин.



Пітт нібито "розробив план із захоплення контролю над маєтком та бізнесом і неправильно оформив реєстрацію товарних знаків, що мало "руйнівні фінансові наслідки".



"Пітт заморозив "Нувель" з "Шато Міраваль" і ставиться до нього як до своєї особистої вотчини", - йдеться у позові.



Бред Пітт у свою чергу стверджував, що Анджеліна Джолі "нічого не зробила для стимулювання зростання" бізнесу, який він перетворив на "багатомільйонну міжнародну історію успіху".



Анджеліна Джолі (Angelina Jolie). Дата народження 04.06.1975. Бред Пітт (Brad Pitt). Дата народження 18.12.1963



Одна з найвідоміших і найзаможніших голлівудських пар. Пітт і Джолі одружилися у згаданому вище маєтку у 2014 році. Анджеліна Джолі подала на розлучення у вересні 2016 після бурхливої ​​сутички на борту приватного літака, до розслідування обставин якої підключалося навіть ФБР. Після цього подружжя розпочало серйозну боротьбу за право опіки над спільними дітьми та поділ майна.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах