Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джонні Депп зіграє короля Людовіка XV

Джонні Депп зіграє короля Людовіка XV

multikino.com, 22.01.2022 20:32, (прочит: 1927 раз, коментовано: 0 раз)

Опальний голлівудський актор Джонні Депп знайшов нову роботу. Він зіграє короля Людовіка XV у драмі французького режисера Майвенна, яка створила фільм "Мій король". Назва, як і зміст картини, поки що тримаються в секреті.



Зйомки відбуватимуться протягом трьох місяців на натурі в паризьких пам'ятках, переважно у Версальському палаці. Майвен зіграє головну роль графині Жанни Дюбаррі, яка була останньою коханкою Людовіка XV, який правив 59 років. Вона була вкрай непопулярна у народі і вважалася одним із символів "злочинів колишнього режиму" під час Французької революції. Була засуджена та страчена на гільйотині.



Вважається, що саме для Дюбаррі на замовлення Людовіка було виготовлено воістину безцінне діамантове намисто, яке стало надалі причиною скандального судового процесу, що вразило основи французької монархії.



Зазначимо, що, незважаючи на те, що він втратив прихильність Голлівуду після звинувачень у домашньому насильстві та справи про наклеп проти британського таблоїду The Sun, Депп не зіткнувся з великою негативною реакцією в Європі. Нещодавно він отримав почесні нагороди на фестивалі у Карлових Варах та кінофестивалі у Сан-Себастьяні. Депп також відзначили на Американському кінофестивалі в Довілі, у французькій Нормандії.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах