Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Акції Netflix обрушилися після публікації чергового звіту компанії

Акції Netflix обрушилися після публікації чергового звіту компанії

multikino.com, 21.01.2022 23:27, (прочит: 1303 раз, коментовано: 0 раз)

Вартість акцій найбільшого стримінгу Netflix обрушилася після публікації чергового звіту компанії, який зафіксував значно менше зростання кількості абонентів, ніж розраховували інвестори.



Станом на 23:00 за московським часом 21 січня 2022 року акції впали більш ніж на 23 відсотки до 390,82 долара, внаслідок чого ринкова капіталізація рекордно знизилася до 174 мільярдів доларів.



"Далі буде складніше", - так називався звіт аналітика Morgan Stanley Бенджаміна Суінберна, в якому він знизив свій рейтинг акцій та цільову вартість із 700 до 450 доларів. “Наша попередня думка передбачала, що у міру того, як інвестиції у контент відновляться після пандемії, також відбудеться збільшення чистого прибутку. Тепер ми виходимо з базового сценарію продовження зростання витрат на контент, але стриманішого прогнозу чистого прибутку", - пояснив він.



У першому кварталі очікується збільшення абонентської бази на 2,5 мільйона, тоді як за аналогічний період роком раніше кількість передплатників зросла на чотири мільйони.



Зазначимо, що капіталізація Netflix з початку року вже знижувалась на 15,6 відсотка.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах