Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Старт продажів квитків на сеанси

Старт продажів квитків на сеанси "Людини-Павука 3" обрушив сервери

multikino.com, 29.11.2021 13:42, (прочит: 884 раз, коментовано: 0 раз)

Початок продажів квитків на прем'єрні сеанси екранізації коміксів Marvel "Людина-павук 3: немає шляху додому" обрушив сервери найбільших продавців. Через перевищення кількості допустимих запитів тимчасово виявилися недоступними сайти найбільших американських компаній AMC, Regal, Fandango, а через якийсь час Alamo Drafthouse.



Через деякий час працездатність серверів була відновлена, але, за твердженням багатьох покупців, що заповнили соціальні мережі гнівними коментарями, технічні проблеми продовжувалися і надалі.



Зазначимо, що "Людина-павук 3" вважається одним із фаворитів зимового сезону і ймовірним претендентом на звання "найкасовіший фільм 2021 року". Він також може стати першим голлівудським кінопроектом часів пандемії, якому вдасться подолати позначку 100 мільйонів доларів у домашньому прокаті вже в перший вікенд.



Раніше також було оголошено, що фільм, що завершує трилогію, буде демонструватися в китайських кінотеатрах. Таким чином, третя серія "Людини-павука" виявиться першою та єдиною екранізацією коміксів Marvel, яка вийде у Китаї у 2021 році.



Основні ролі виконали Зендая, Том Холланд, Бенедикт Камбербетч, Маріса Томей, Джон Фавро, Дж.К. Сіммонс, Альфред Моліна, Джеймі Фокс та інші актори. Колекційні фігурки Людини-павука та інших персонажів доступні у нашому магазині FUNKO Pop!



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах