Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Мисливці за привидами 3" стартували краще за "Дюни"

multikino.com, 23.11.2021 09:29, (прочит: 660 раз, коментовано: 0 раз)

Фантастичний фільм "Мисливці за привидами 3: Спадкоємці" успішно стартував в американському прокаті, зібравши у свої перші вихідні 44 мільйони доларів. Таким чином, третина дискредитованої попередньою спробою перезапуску франшизи зуміла обігнати один із найочікуваніших фільмів 2021 року - екранізацію твору "Дюна".



Нагадаємо, що остання змогла зібрати у Північній Америці у прем'єрні вихідні лише 40 мільйонів доларів. Результат нових "Мисливців" виявився трохи гіршим, ніж у фільму 2016 року, в якому із привидами билася жіноча команда. Тоді стартова каса склала 46 мільйонів доларів.



На другому місці за підсумками минулого вікенду виявилася екранізація коміксів Marvel "Вічні", що зібрала ще 10,8 мільйона доларів. Світові збори перевищили 336 мільйонів доларів. Сімейна комедія "Великий червоний пес Кліффорд" опинилася на третьому місці з 8,1 мільйона доларів.



Досить слабко стартувала біографічна драма студії Warner Bros. "Король Річард", яка розповідає історію батька знаменитих американських тенісисток, сестер Вільямс. Вона не змогла пробитися до трійки лідерів із 5,7 мільйона доларів. Бюджет проекту становив 50 мільйонів доларів, і з таким стартом про жодну окупність мови бути не може.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно