Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Глава Disney підтримав пост Ілона Маска про штурмовиків

Глава Disney підтримав пост Ілона Маска про штурмовиків

multikino.com, 31.08.2021 21:43, (прочит: 1496 раз, коментовано: 0 раз)

Глава компанії Disney Боб Айгер підтримав провокаційний коментар засновника космічної корпорації The SpaceX Ілона Маска, що стосується імперських штурмовиків із "Зоряних воєн". Маск опублікував на своєму каналі в Twitter кілька ілюстрацій, що зображують штурмовика, який грає з дитиною. "Це та сторона їхнього життя, яку Повстанці хотіли б від вас приховати", - написав він.



"Молодець, Ілон", - відреагував Айгер. У свою чергу Маск зізнався, що з "задоволенням подивився перший сезон анімаційного серіалу" Зоряні війни: Бракована партія "і з нетерпінням чекає продовження". Відзначимо, що дебютний сезон "бракованих партії", що складався з 15 епізодів, завершився на початку цього місяця на Disney +. Другий сезон вийде в наступному році.



Також нагадаємо, що це не єдиний перспективний мультиплікаційний проект, події якого відбуваються в знаменитій всесвіту. Прем'єра серіалу "Зоряні війни: Видіння" відбудеться на Disney + в кінці вересня 2021 року. Серіал розповість абсолютно нові історії в унікальному стилі і традиціях японського аніме. Як було оголошено раніше, в створенні взяли участь сім найбільших японських аніме-студій.



До слова, о фильмах и книках все самое интересное здесь насолоджуйтесь.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах