Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Оголошено акторський склад

Оголошено акторський склад "Нестримних 4"

multikino.com, 01.09.2021 02:41, (прочит: 1869 раз, коментовано: 0 раз)

Студії Lionsgate і Millennium Media повертають свою збройну до зубів, пульсуючу тестостероном екшн-франшизу "Нестримні". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, учасники перших трьох фільмів серії - Джейсон Стетхем, Дольф Лундгрен, Ренді Кутюр і Сильвестр Сталлоне - повторять свої ролі в четвертій частині франшизи.



Також до акторського складу "Нестримних 4", режисером якого призначений колишній каскадер Скотт Во ( "Need for Speed: Жага швидкості"), приєдналися Фіфті Сент, Меган Фокс і Тоні Джа. Виробництво почнеться в жовтні поточного року.



Спенсер Коен ( "Вимирання") написав сценарій, над яким також працювали Макс Адамс ( "Цінний вантаж") і Джон Джозеф Конноллі. Подробиці сюжету не розголошуються, але в в центрі оповідання знову опиниться група найманців-ветеранів. Незважаючи на те, що в перших фільмах, що вийшли на початку 2010-х, в центрі уваги був герой Сталлоне, джерела стверджують, що на цей раз найбільший пістолет буде у Стетхема. Фокс зіграє головну жіночу роль.



"Так весело зібрати цих зірок разом для екшену без всяких обмежень, - йдеться в заяві Lionsgate. - Новий фільм підніме ставки і стане найбільшим, найкрутішим пригодою на сьогоднішній день". "Розваги з попкорном гарантовані", - вторить Millennium, підкресливши, що нові обличчя в акторському складі були покликані "оживити і додати веселощів" в новий фільм франшизи.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах