Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Warner Bros. перезапускає

Warner Bros. перезапускає "Супермена"

multikino.com, 03.03.2021 09:05, (прочит: 842 раз, коментовано: 0 раз)

Кіностудія Warner Bros. поверне на екрани Супермена. Як стверджує видання Deadline, мова йде про повну перезавантаження. Продюсером екранізації призначений Джей Джей Абрамс, його студія Bad Robot буде відповідати за зйомки. Ім'я виконавця головної ролі поки невідомо. Терміни робіт над проектом ще не анонсувалися.



Відзначимо, що в 2019 році компанія Абрамса уклала угоду з Warner Bros. про виробництво різного контенту для прокату, телебачення і стрімінга. Вартість контракту оцінювалася майже в півмільярда доларів.



Нагадаємо, що в останній версії екранізацій коміксів DC роль Супермена зіграв британський актор Генрі Кавілл. Він дебютував в картині "Людина зі сталі", а потім з'являвся в кількох інших стрічках. Остання з них - "Ліга справедливості" провалилася в прокаті. У березні 2021 року глядачам буде представлено ще один варіант фільму під назвою "Ліга справедливості Зака ​​Снайдера".



Сам Кавілл кілька разів спростовував чутки про прийдешнє повернення до образу Людини зі сталі. "Чутки з кожним днем ​​стають все більш дикими. Кількість спекуляцій, які я бачу в Мережі, просто неймовірно і іноді відверто разочаровивающе. Я маю на увазі, що люди часто обговорюють щось як уже доконаний факт. Але, ні, це не так ", - говорив він влітку 2020 року.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах