Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Зак Снайдер планував закохати Бетмена в Лоїс Лейн

Зак Снайдер планував закохати Бетмена в Лоїс Лейн

multikino.com, 23.02.2021 08:14, (прочит: 1022 раз, коментовано: 0 раз)

У фільмі "Ліга справедливості", що вийшов в 2017 році, Бетмен міг виявитися залучений в романтичні відносини з коханою Супермена Лоїс Лейн. Такий був початковий план режисера Зака ​​Снайдера, про який він розповів в бесіді з кореспондентами Vanity Fair.



"План полягав у тому, що Брюс закохався в Лоїс, а потім зрозумів, що єдиний спосіб врятувати світ - це повернути Супермена до життя. Таким чином, у нього був цей божевільний внутрішній конфлікт, тому що Лоїс, звичайно, все ще любила Супермена. У нас була задумана прекрасна мова, яку виголосив [Брюс], звертаючись до Альфреду: "У мене ніколи не було життя поза печери. Я ніколи не уявляв собі світ за межами цього. Але ця жінка змушує мене думати, що якщо я зможу зібрати цю групу богів разом, то моя робота буде виконана. Я можу піти. Я можу зупинитися ". І, звичайно, у нього це не виходить", - повідав Снайдер.



Ймовірно, ця концепція не знайшла підтримки, так як в прокатної версії картини цього епізоду не виявилося. Чи з'явиться він у у фільмі "Ліга справедливості Зака ​​Снайдера", поки не уточнюється. Нагадаємо, що чотиригодинний версія буде представлена ​​глядачам 18 березня 2021 року.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах