Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Amazon внесе расове розмаїття в

Amazon внесе расове розмаїття в "Містера і місіс Сміт"

multikino.com, 16.02.2021 08:17, (прочит: 1086 раз, коментовано: 0 раз)

Компанія Amazon запускає у виробництво багатосерійний рімейк пригодницького бойовика "Містер і місіс Сміт". За відомостями видання The Hollywood Reportrer, головні ролі виконають зірка фільму "Хан Соло: Зоряні війни. Історії" Дональд Гловер і зіграла в цьому ж проекті дроида L3-37 Фібі Уоллер-Брідж.



Обидва актори також візьмуть участь у створенні сценарію шоу, заснованого на однойменному фільмі студії New Regency 2005 року випуску, в якому головні ролі виконали Бред Пітт і Анджеліна Джолі. Терміни робіт і можливий графік релізу поки не уточнюються.



Нагадаємо, що сюжет будувався навколо подружжя, що є найманими вбивцями, які працюють на конкуруючі структури. Обидва вони приховували своє справжнє місце роботи до тих пір, поки не одержали замовлення одне на одного. Стрічка 2005 була дуже успішна в прокаті, вона зібрала майже 500 мільйонів доларів при виробничому бюджеті в 110 мільйонів. Більш того, вона стала відправною точкою в романтичних, а пізніше і сімейних відносин самих виконавців головних ролей.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах