Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Marvel випустить

Marvel випустить "Чорну Вдову" в прокат

multikino.com, 15.01.2021 09:52, (прочит: 1093 раз, коментовано: 0 раз)

Зокрема, екранізація коміксів "Чорна Вдова" буде випущена в широкий прокат


Кіностудія Marvel буде дотримуватися традиційної схеми релізу своїх кінопроектів в 2021 році. Зокрема, екранізація коміксів "Чорна Вдова" буде випущена в широкий прокат і лише через деякий час фільм виявиться на Disney +.

Про це з посиланням на інформовані джерела повідомляє видання Comic Book. Якщо ситуація з поширенням коронавируса і обмежувальними заходами буде розвиватися не кращим чином, Marvel віддасть перевагу знову відкласти прем'єру, ніж проводити її на цифровий майданчику.

Нагадаємо, що раніше студія Disney представила американським глядачам фільм "Мулан" за допомогою Disney +. При цьому стандартна підписка не передбачала можливість перегляду, всі бажаючі мали заплатити додаткові 30 доларів. Експеримент виявився вдалим: повідомлялося, що такою схемою скористалися близько дев'яти мільйонів передплатників потокового сервісу.

"Чорна Вдова" заявлена ​​в прокат на 7 травня 2021 року. Головну роль, як і у всіх попередніх екранізаціях, зіграла номінантка на премію Американської Кіноакадемії Скарлетт Йоханссон. Постановником виступила Кейт Шортланд. Колекційні фігурки Funko POP! героїв картини можна придбати в нашому магазині.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах