Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Marvel Studios збиралася запросити Шайа ЛаБафа на роль супергероя в свій кіновсесвіт

Marvel Studios збиралася запросити Шайа ЛаБафа на роль супергероя в свій кіновсесвіт

Галина Цвик, 26.12.2020 21:05, (прочит: 964 раз, коментовано: 0 раз)

Уточнень, про який проект йшлося, поки немає.


Студія Marvel ніколи не відгороджувалася від акторів зі складною репутацією. Яскравим прикладом тому служить Роберт Дауні - молодший, який згодом став центральною фігурою кінематографічного всесвіту.



У числі тих, кого могли запросити в популярну супергеройську франшизу, був і Шайа ЛаБаф. Після завершення першої трилогії про Трансформерів виконавець пішов в авторський кінематограф, де відточував свої акторські навички, однак паралельно з цим він став центральною фігурою безлічі скандальних історій, в які потрапляв в основному в стані алкогольного сп'яніння.



Згідно з недавнім матеріалу порталу Variety, після успіху фестивальних драм «Милий хлопчик» і «Арахісовий сокіл» персоною ЛаБафа зацікавився глава Marvel Studios Кевін Файг. Продюсер збирався запросити зірку в один з найближчих проектів, проте черговий скандальний інцидент за участю ЛаБафа перекреслив ці плани.



У першій половині грудня британська співачка Талія Дебретт Барнетт, більш відома як FKA Twigs, звинуватила Шайа в фізичному та емоційному насильстві і подала на нього до суду. Слідом за нею одкровень про ненормальну поведінку ЛаБафа стали ділитися і інші жінки, з якими він працював або був в романтичних стосунках. У їх числі опинилася і Олівія Вайлд, яка збиралася задіяти виконавця в своєму другому режисерському проекті «Не хвилюйся, сонечко», проте через конфлікти з учасниками знімальної групи замінила його на Гаррі Стайлса.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Marvel, Шайа ЛаБаф