Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Дуейн Джонсон допоміг батьку-одинаку на Різдво

Дуейн Джонсон допоміг батьку-одинаку на Різдво

Галина Цвик, 26.12.2020 20:40, (прочит: 927 раз, коментовано: 0 раз)

Я не хочу, щоб ти продавав речі на eBay, тому що Дуейнта-Клаус подбає про все!


Актор і колишній рестлер Дуейн «Скеля» Джонсон вирішив допомогти овдовілому батькові двох дітей Джею Абелю подбати про подарунки на Різдво. 48-річний артист зв'язався з молодим батьком після того, як почув про нього від Джона Красінскі на YouTube. Історія батька-одинака вразила актора, виявилося, що Абель, який втратив дружину, намагається продати дорогі його серцю речі (колекцію коміксів), щоб забезпечити святковими подарунками 11-річного сина Ей-Джея і 8-річну дочку Елізу. Через пандемію у Джея були проблеми з роботою, тому він зважився на цей відчайдушний крок.



Коли в спеціальному ефірі Красінскі вивів батька-одинака в ефір і запропонував викупити у нього всю його колекцію відразу, Абель подумав, що з ним розмовляє шахрай, і поспішив відмовитися. Пізніше учасники шоу посміялися над цим. Потім в ефір втрутився третій співрозмовник в костюмі Санта-Клауса, ним виявився голлівудський актор Джонсон. Він сказав:



«Я не хочу, щоб ти продавав речі на eBay, тому що Дуейнта-Клаус подбає про все!»



Красінскі і Скала зібрали на пару п'ять мільйонів доларів спеціально для кількох сімей, які опинилися у важкій фінансовій ситуації через пандемію, щоб ті змогли щасливо відсвяткувати Різдво. Джей Абель виявився в числі щасливчиків, так як його дітям відправлять подарунки - іграшки відомої фірми. Також від себе Дуейн Джонсон запросив родину батька-одинака на майбутні зйомки кінокоміксу «Чорний Адам», коли карантинні заходи будуть ослаблені.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Дуейн Джонсон