Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Фільм з Софі Лорен увійшов в десятку лідерів Netflix

Фільм з Софі Лорен увійшов в десятку лідерів Netflix

multikino.com, 23.11.2020 18:40, (прочит: 1214 раз, коментовано: 0 раз)

Таким чином, це виявився кращий старт в сімдесятирічної кар'єрі актриси


Італійський фільм під назвою "Все життя попереду", головну роль в якому виконала легендарна актриса Софі Лорен, увійшов в десятку найпопулярніших проектів потокового сервісу Netflix. Про це свідчать дані, якими володіє Deadline.



Таким чином, це виявився кращий старт в сімдесятирічної кар'єрі актриси. Постановником стрічки, що розповідає про дружбу пережила холокост жительки приморського міста і малолітнього злодія, був син актриси Едуардо Понті. Картина потрапила в першу десятку в 37 країнах, включаючи США, Італію, Іспанію, Румунію, Португалію, Мексику, Колумбію, Польщу, Грецію, Францію і Бразилію.



"Все життя попереду" вважається одним з можливих претендентів на головні професійні премії майбутнього нагородного сезону, в тому числі трофеї Американської Кіноакадемії. Нагадаємо, що останній раз Софі Лорен боролася за "Оскар" в 1965 році, коли вийшов фільм "Шлюб по-італійськи".



"Я вражений і у нестямі від радості, відчуваючи любов яка виливається на цей фільм по всьому світу. Те, що він потрапив в топ-10 в багатьох країнах, включаючи Америку, є свідченням краси і глобального духу італійського кінематографа", - йдеться в коментарі Едуардо Понті.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах