Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Новий проект Веса Андерсона

Новий проект Веса Андерсона

M.F. FaraoN, 10.07.2012 23:59, (прочит: 3085 раз, коментовано: 0 раз)

Плани режисера «Сімейки Тененбаум».

«Королівство повного місяця» отримало не тільки позитивну критику, а й щиру глядацьку любов. Розуміючи це, Вес Андерсон вирішив не спочивати на лаврах, а негайно взятися за новий проект, в якому розраховує задіяти не менш убивчий акторський склад, ніж у своїй останній роботі.

Режисер зізнався ресурсу Twitch, що вже поспілкувався з Джонні Деппом, Джудом Лоу і зіркою серіалу «Вона написала вбивство» Анджелою Ленсбері щодо участі в його наступному, поки неназваному проекті. Також пропозицію взяти участь отримали Оуен Вілсон, Джефф Голдблюм, Едвард Нортон, Едріан Броуді, Віллем Дефо і, звичайно, Білл Мюррей.

Про сюжет картини Андерсон поки вважає за краще не розповсюджуватися. Відомо, що сценарій уже готовий, події розгортаються в Європі, Оуен Вілсон - перший, кому Вес запропонував тут роль.

Цілком очевидно, набір акторів в новий фільм Веса Андерсона слід вважати відкритим, але будь-якої визначеності з термінами виробничого процесу та фінансуванням проекту поки немає.

Попередня ж стрічка режисера вийшла в американський прокат буквально трохи більше місяця тому, де показала хороші касові результати, ставши другою за успішністю ігровою картиною Андерсона після «Сімейки Тененбаум».

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.
Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах