Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

MGM проти «Скаженого бика 2»

MGM проти «Скаженого бика 2»

M.F. FaraoN, 05.07.2012 23:57, (прочит: 2158 раз, коментовано: 1 раз)

Компанія вимагає зупинити зйомки продовження знаменитого фільму.

Студія MGM залишилась незадоволена тим, що Джейк Ламотта запустив у виробництво сіквел фільму Мартіна Скорсезе «Скажений бик», і подала на колишнього боксера та компанію RB II Productions семисторінковий судовий позов з намірами припинити зйомки фільму, які вже щосили йдуть в Лос-Анджелесі.

Ні Скорсезе, ні Роберт Де Ніро не мають ніякого відношення до продовження. «Скажений бик 2» починається як пріквел історії Ламотти, яка була розказана в оригінальній картині, а потім переходить в сіквел. Молодого Джейка грає актор Моджіан Аріа, тоді як роль Ламотти дісталася Вільяму Форсайту. Також у фільмі задіяні Джо Мантенья, Том Сайзмор, Пенелопа Енн Міллер і Наташа Хенстрідж.

На думку MGM, Ламотта не мав права домовлятися з компанією RB II Productions про екранізацію своєї книги 1986-го року, не запитавши спочатку дозволу в авторів «Скаженого бика», з якими разом зі співавтором Пітером Севіджом підписав відповідний договір ще в 1976-му. Але оскільки RB II Productions зробила вигляд, що нікому нічого не винна, а права на фільм студії Chartoff-Winkler Productions сьогодні належать Metro-Goldwyn-Mayer, то MGM вимагає негайно відмінити виробництво фільму і навіть не думати про випуск його на екрани.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.
Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно