Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП 3 кращих аніме, за якими можна скоротати вечір

ТОП 3 кращих аніме, за якими можна скоротати вечір

multikino.com, 09.02.2020 02:26, (прочит: 515 раз, коментовано: 0 раз)

Ідеальний вибір


Для глядача західної культури аніме видається чимось дивним і не зовсім зрозумілим: начебто і жанр досить-таки дорослий, але самі малюнки - як і будь-який мультфільм в загальному - сприймаються нами як частина чогось дитячого, занадто наївного, щоб дивитися в старшому віці. Творці аніме не сумують і продовжують експериментувати - з жанрами, техніками і картинками. Якщо ви не знаєте з чого почати - фільму або серіалу, подивіться наступну добірку - вона різнопланова і точно знайде у вас відгук. Ми радимо вам не тільки дивитися аніме онлайн, але і розібратися в кращих стрічках, щоб почати знайомство з правильних і хороших картин.

1. Віднесені примарами



Відомий мультиплікатор і режисер Хаяо Мідзаякі лякає своїх шанувальників тим, що зараз знімає останній фільм і більше повертатися до роботи над мультфільмами не буде, але навіть якщо його погрози будуть реальними, ми знаємо, що історії та стрічки автора будуть жити вічно. «Віднесені примарами» - одне з найзнаменитіших аніме Хаяо, яке з початку двохтисячних років займає перше місце в списках фільмів, які обов'язково потрібно подивитися кожному.

«Віднесені примарами» - це чарівна і красиво намальована історія про дівчинку Тіхіро, чиїх батьків зла чаклунка перетворює в тварин. Щоб повернути рідних в людську подобу, а також для того, щоб повернутися з незрозумілою реальності в нормальний світ, Тіхіро чекає довгий подорож.

2. Берсерк



Культовий і класичний - ці слова ви найчастіше побачите як головні опису аніме-серіалу Кентаро Міури. Багатосерійне аніме розповість про вигаданому світі Середньовіччя, в якому героям доведеться не тільки здійснювати покладені на за каноном манги подвиги, але і переживати безліч невдач. Хоча «Берсерк» часто називають занадто серйозним і похмурим серіалом, він незмінно займає почесне місце серед інших аніме. Якщо ви до цих пір вважали аніме жанром для дітей, цей серіал «виправить» вашу думку.

3. Сталевий алхімік



Аніме, яке не залишить нікого байдужим завдяки своїм сюжетом: як уже зрозуміло з назви, головні герої - алхіміки. Двоє друзів-дослідника під час своєї роботи порушили важливі правила і щоб відновити і своє ім'я, і ​​честь, їм належить відправитися на пошуки філософського каменю. Ця магічне і містичне речовина має виправити безліч помилок, але алхіміки не врахували, що ціна за її видобуток може бути дуже високою.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

аніме