Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

HBO оголосили цікавий кастинг на серіал

HBO оголосили цікавий кастинг на серіал "Ейфорія"

multikino.com, 22.01.2020 05:00, (прочит: 705 раз, коментовано: 0 раз)

Взяти участь зможе кожен


Канал HBO і студія A24 повідомили про відкритий кастинг: претенденти повинні бути старше 18 років і перебувати в США, а наявність акторського досвіду не є обов'язковою.

Бажають зіграти в шоу повинні до 27 січня надіслати відео зі своєю грою в агентство JV8.

Ролі наступні:

Даріан, 17 років, будь-якої етнічної приналежності, аутсайдер, чутлива, вразлива і пустотлива, не сама крута в школі, але одна з найцікавіших, змогла боротися із залежністю.

Рей, 17 років, будь-якої етнічної приналежності, привабливий з родзинкою, з робітничого класу, володіє чистим серцем і щирою посмішкою, боєць, не надто багатослівний та соромиться, але може сказати все, що хоче.

Емі, 18-20 років, стриптизерка з наркозалежністю, ненавидить свого хлопця, несе нісенітницю і багато базікає, здатна погіршити і без того складну ситуацію.

Серена, 50+, біла, нахабна і жорстка, представляє той вид жінок, які все своє життя тусувалися і відвідували кожен концерт рок-групи White Snake, а тепер у них є кілька способів заробітку на життя.

Літа, близько 40 років, будь-якої етнічної приналежності, прийомна мама, якій потрібно оплачувати рахунки, на перший погляд є звичайною людиною, але може бути безжалісною діловою жінкою, якщо ви перейдете їй дорогу.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Ейфорія