Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Як вибрати термобілизну і не заплутатися в її призначенні

Як вибрати термобілизну і не заплутатися в її призначенні

multikino.com, 03.01.2020 02:31, (прочит: 460 раз, коментовано: 0 раз)

Термобілизна - ідеальний захист від зимових холодів


Клімат навколо нас постійно змінюється, зима може як вразити теплою погодою, яка практично готова зрівнятися з осінньої, то шокує жахливими морозами, від яких хочеться сховатися під кілька шарів теплого одягу. Щоб мороз не застав вас зненацька, варто знайти підходяще термобілизна купити його і не забувати витягати з шафи, коли градусник покаже на мінусову температуру.



Термобілизна - що це?





Для багатьох термобілизна - це елемент уніформи спортсменів, які люблять по вуха занурюватися в сніг і підкорювати гори, або ж не уявляють свого зимового відпочинку без слалому на лижах. З одного боку це правильне резюме, але все ж це додатковий шар одягу, який захищає тіло від переохолодження і підвищеного потовиділення, які неминучі під час зимових морозів. Тому термобілизна підійде кожному, хто проводить хоч дещицю часу на вулиці - і спортсмену, і звичайній людині, який не є прихильником активних зимових видів діяльності.

Для того, щоб термобілизна служило хорошим захистом від морозів, пам'ятайте головні правила: його не носять при теплій погоді, так як функція захисту не має сенсу при плюсовій температурі. Також потрібно дотримуватися правила одягання: термобілизна - перший шар, який «обволікає» тіло, стаючи другою шкірою; другий шар - це светр або лонгслів, які стануть ще одним «щитом» проти морозів, а ось третій - це головний захист від вітру, снігу та інших погодних капостей - хороша куртка, плащ або дублянка.



Яке термобілизна буде найкраще захищати вас від холоду?

1. Термобілизна з синтетичних матеріалів - найкращий варіант для тих, хто дбає про фінансову сторону питання. Білизна з штучного матеріалу добре захистить ваше тіло від холоду, а також буде недорого коштувати - якщо ви вибираєте термобілизна для міських прогулянок, подорожей або повсякденного носіння, саме такий варіант підійде вам більше всього.

2. Найкраще і класове термобілизна виготовляють з вовни мериноса - зрозуміло, ціна такого одягу буде відповідною, але і плюсів чимало. По-перше, термобілизна з натуральної вовни швидше прибирає зайву вологу і випаровує її, не дозволяючи шкірі «задихнутися» від поту. Також мериносових термобілизна - це кращий вибір для алергіків - воно не викликає неприємних відчуттів свербіння і почервоніння. Таке термобілизна стане кращим другом для любителів активного зимового спорту - воно прекрасно тримає форму, не втрачає еластичність і буде виглядати як новий навіть після днів шкарпетки і декількох прань.

3. Комбінований варіант термобілизни - це синтетичні моделі з вставками з натуральної вовни. Це досить стерпний варіант для тих, хто не хоче носити синтетичний одяг, але не вважає за потрібне купувати дороге і повністю натуральне термобілизна. Такі моделі добре висихають, вони не накопичують вологу і довго носяться.

4. Бавовняна термобілизна - найпростіший вибір, який виправданий для носки в теплу зиму, але не дуже вдалий для морозів. Тому, якщо у вас є можливість, не варто боятися купувати більш дороге і якісне термобілизна - будьте впевнені, воно послужить вам довгу і гарну службу.



 



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

термобелье