Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Найкрутіші образи на Хеллоуїн з кіно

Найкрутіші образи на Хеллоуїн з кіно

multikino.com, 18.09.2019 05:39, (прочит: 610 раз, коментовано: 0 раз)

Готуєтеся до вечірок заздалегідь? У нас є для вас непоганий список-натхнення!



 


Хоча до Дня всіх святих трохи більше місяця, справжні модниці і любителі переодягатися готують костюми чи не з попередніх свят. Якщо ви готові погуляти в цьому році, але все ще перебуваєте в пошуках того самого оригінального способу, ми готові підказати вам найкрутіші варіанти зі світу кінофільмів. У цих нарядах і з цим макіяжем вас точно запам'ятають! Спробуємо?

1. Чорний лебідь



Макіяж Наталі Портман з цього драматичного фільму встиг стати культовим - широкі стрілки, розтушовані тіні навколо очей - причому ти можеш спробувати створити макіяж з металізованими тінями luxvisage rich glow eyeshadow, і неймовірно бліде обличчя - це риси, які так і хочеться повторити кожній дівчині. Доповни образ чорним платтям або боа з чорними пір'ям і все, Чорний лебідь готовий всіх підкорювати і лякати - що ще потрібно в Хеллоуїн?

2. Малефісента

Якраз напередодні виходу другої частини стрічки образ страшної відьми у виконанні Анджеліни Джолі знову стає популярним. Не так давно Disney поділилися відео, в якому показано створення образу Енджі - можете спробувати відтворити його самостійно, а на допомогу собі покличте друзів - нехай допоможуть зі створенням підроблених гострих скул, ключиць і, зрозуміло, згадають уроки праці в школі і з пап'є-маше зроблять ті самі чорні роги.

3. Чудо-жінка

Галь Гадот, навіть будучи вагітною другою дочкою, примудрилася зробити Діану, принцесу Амазонок, однією з найсексуальніших і улюблених героїнь сучасного кіно. Знайти костюм Діани зараз не так складно, та й повторити її макіяж або зачіску під силу кожній. Так чому б і ні?

4. Харлі Квінн

Хто мріяв зустрічатися з Джокером? Ну або хоча б з Джаредом Лето? Якщо ви серед цих дівчат, то сміливо наряжайтесь Харлі Квінн - нареченою цього готемского темного лиходія. Одяг Харлі не представляє собою особливих складнощів - короткі шорти, бомбер в стилі 90-х і рвана майка, яка ось-ось повинна відправитися в смітник. Не шкодуйте короткостроковій фарби для волосся і яскравих тіней - нехай ваш образ буде незабутнім!

5. Бонні і Клайд

Якщо ви збираєтеся йти на вечірку з коханою половинкою і не дуже шанує світ коміксів, чому б не перетворитися в найвідомішу парочку грабіжників минулого століття? Вбратися Бонні більш ніж просто - стильне кепі, спідниця-міді і в'язаний гольф завжди в тренді, ну а для Клайда головне - знайти трубку для куріння і пару підроблених пістолетів. І все, справа в капелюсі!



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

фільми