Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Переваги відкриття бізнесу по франшизі

Переваги відкриття бізнесу по франшизі

multikino.com, 11.09.2019 00:54, (прочит: 327 раз, коментовано: 0 раз)

І хочеться, і колеться?


Сьогодні буквально кожен здатний стати бізнесменом і заробляти гроші при мінімальному капіталовкладення. Вас дивує така можливість? А що, якщо ми скажемо, що мова йде про бізнес по франшизі?

Франчайзинг - це більш ніж столітня практика передачі прав на унікальне підприємництво і бізнес-план іншим особам за обумовлену суму грошей. По суті, ви купуєте можливість вести вже підготовлений і випробуваний кимось бізнес, при цьому випускаючи все ті стадії його старту, які викликають найбільшу кількість проблем - оформлення документів, реєстрація підприємця, створення бізнес-плану і усталених схем. Все, що вам потрібно для такого полегшення життя - готовність вкласти гроші, які, задля більшого задоволення, швидко окупаються, особливо якщо ми говоримо про франшизу в сфері нерухомості.

Переваги франшизи нерухомості перш за все в тому, що купуючи готовий пакет, ви також отримуєте необхідну вам підтримку, в тому числі і з кадрових питань. Клієнту передають комп'ютерну систему, в якій ведеться облік нерухомості, робота з клієнтами та їх базою, а також всю потрібну інформацію про надані ріелторських послуг.

Купуючи франшизу нерухомості, ви отримуєте вже розкручений бренд, який давно працює сам на себе, залучаючи нових клієнтів буквально самим згадкою назви. Франчайзеру не доведеться шукати ринок, пропонувати і просувати послуги, а також працювати з накопиченням аудиторії.

Серед очевидних плюсів франшизи нерухомості - її окупність і можливість прорахувати всі ризики на основі вже втілених бізнес-планів. Так, спираючись на досвід попереднього власника або інших покупців франшизи, які вже потрапили на ринок, ви зможете проаналізувати, чи буде вигідна для вас франшиза в сфері нерухомості і в якому напрямку варто починати перші рухи в якості підприємця.



Крім того, будь-яка франшиза, особливо в області нерухомості - це можливість отримати і бізнес, і постійну консультацію і підтримку. Не варто думати, що франшизу продають від безвиході - навпаки, бізнес настільки добре розкручений, що будь-який його хороший і далекоглядний власник буде його розвивати і допомагати франчайзерам - і радою, і більш конструктивною допомогою, так як для нього гарне ім'я компанії і її успіх важливіше усього іншого.

Втім, будьте готові і до того, що купуючи франшизу в нерухомості, ви повинні неухильно дотримуватися всіма пунктами договору - будь-який крок в сторону робить бізнес в цілому залежним від ризиків, тому договір відразу передбачає всі зобов'язання і права франчайзера.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

франшиза, преимущества франшизы, недвижимость