Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кращі фільми цього літа, які варто подивитися

Кращі фільми цього літа, які варто подивитися

multikino.com, 31.08.2019 12:33, (прочит: 419 раз, коментовано: 0 раз)

Не встигли на всі кінопрем'єри?


Хоча серед кінокритиків і звикли вважати, що літо - далеко не сезон прем'єр, розрахованих на отримання вищих нагород в кінематографі, в цьому році режисери явно не відпочивали і порадували любителів кіно відразу кількома гучними стрічками. Якщо ви не встигли на всі прем'єри в кінотеатр, не біда - на https://2.zagonka.tv/video/page/32/ можна подивитися як новинки, так і улюблені фільми, які не перший рік тримаються в «топах». Насолоджуємося!



Месники: Фінал

Хоча стрічка братів Руссо і вийшла ще в травні, повторний її показ, який розтягнувся чи не на все літо, допоміг «Месникам» стати найкасовішим фільмом в світі, переплюнув навіть «Аватар». Якщо ви все ще не дивилися довгоочікуване закінчення епопеї, радимо підготувати відро попкорну і не одну коробку серветок - фільм на три години помотає нерви і покаже улюблених героїв - легендарних Месників - в останній раз в такому складі. І це далеко не спойлер!

Рокетмен

Терон Еджертон замахнувся на «Оскар» і ми щиро віримо, що Академії не набридають музичні байопіки - нам так точно! Актор, відомий за фільмами «Кінгсмен», на цей раз перевтілився в Елтона Джона. Стрічка відходить від традиційних байопіків елементами фантазії, але і не приваблює розповідями про життя легенди крізь рожеві окуляри. Все, що ви не знали про Елтона Джона без прикрас - його дитинство, сумбурна молодість і довгий шлях відновлення після наркотичної та алкогольної залежності з ідеальним музичним супроводом.

Одного разу в Голлівуді

Хоча Квентін Тарантіно і погрожує покинути Голлівуд після цього або наступного фільму, який може стати десятим в його кар'єрі, ми впевнені, що він так не зробить і ще не раз змусить серця відданих фанатів стискатися від передчуття відмінної історії. У дев'ятому фільмі режисер згадав одну з головних трагедій Голлівуду - вбивство вагітної Шерон Тейт, дружини Романа Поланського, сектою Чарльза Менсона. Втім, фільм - далеко не хоррор. Навпаки, спостерігаючи за подіями в Голлівуді через Ріка Далтона і Кліффа Бута - актора і його дублера - глядач отримає унікальну можливість побачити «золоту епоху» світу кіно і еепаденіе.

Аладдін

Гай Річі повернув на екран улюблену дитячу казку від Дісней і на подив багатьох йому це непогано вдалося - замість намальованих героїв відомі пісні тепер співають зовсім реальні актори, ну а Джин у виконанні Уілла Сміта - щось неперевершене! Якщо ви все ще не встигли повернутися в дитинство, настійно рекомендуємо влаштувати сімейний перегляд біля великого екрану - нехай Лампа нагадає вам як це - бути дитиною і мріяти!



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

фильмы лета