Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кіт Харінгтон прокоментував фінал

Кіт Харінгтон прокоментував фінал "Гри престолів"

multikino.com, 21.08.2019 01:10, (прочит: 594 раз, коментовано: 0 раз)

Що не влаштувало актора?


Актор в інтерв'ю The Hollywood Reporter розповів, що право вбити Короля ночі повинно мало належати йому, а не його екранній сестрі Ар'ї Старк.

"Я був трохи розсерджений, тільки через те, що сам хотів убити Короля ночі!... Але я був дуже щасливий за Мейсі і Ар'ю. В душі я думав: "Я хотів це зробити". Особливо тому, що мені подобались бійки з Владом, який також грав Білого ходка, з яким я бився у Суворому домі. Я не зустрічав кращого мечника. Але це був чудовий сюжетний поворот, і він завершив шлях Мейсі дійсно прекрасним чином. Протягом сезонів ми спостерігали, як вона розвивала свої навички, щоб стати загартованим вбивцею, і вона використала їх, щоб убити нашого головного антагоніста", - сказав актор.

Харінгтон додав, що остання сцена, де його герой іде за Стіну з вільним народом, його порадувала. "Що стосується фіналу для Джона Сноу, цього персонажа, якого я любив так багато років, і який став для мене таким близьким, і так багато значив для мене… побачити його на шляху за Стіну назад до чогось справжнього, чогось щирого чогось чистого з цими людьми, які завжди говорили йому, що його місце серед них – з вільним народом – я відчував, що він нарешті вільний. Замість того, щоби був закутим у ланцюги і відправленим на Стіну, схоже що він звільнився. Це було дійсно приємне завершення. Хоча він і зробив жахливу річ, хоча і відчував біль, сам фінал став для нього звільненням", - сказав про свого героя актор.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Кіт Харінгтон, Гра престолів