Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Книжка чи фільм? Найкращі екранізації коміксів про супергероїв

Книжка чи фільм? Найкращі екранізації коміксів про супергероїв

multikino.com, 13.06.2019 17:07, (прочит: 258 раз, коментовано: 0 раз)

Вигаданий всесвіт, в який ви мусите зануритися з головою


Щороку Marvel та DC тішать своїх шанувальників все новими й новими історіями про супергероїв, які встигають і рятувати світ, і залишатися при цьому людьми зі своїми слабостями: мабуть саме тому ми так любимо і Ікс-менів, і Месників… Зараз екрани підкорює чергова – остання – розповідь про Людей Ікс, в якій йдеться про Джин Грей, найбільш загадкову мутантку. Саме час не лише переглянути улюблені фільми, а й прочитати їхню версію у оригінальному видання від https://book24.ua/catalog/komiksy/ і перевірити, що краще: фільм чи все ж таки книжка? Які комікси були екранізовані з першоджерела? Згадуємо разом!

Диво-жінка



Важко в це повірити, та героїня, втілена на екрані Галь Гадот, з’являється на сторінках коміксів ще з 1941 року – вона була й залишається однією з рідкісних героїнь-жінок, яка рятує світ та при цьому бореться за любов, рівність та мир.

Образ Диво-жінки – це втілення давньогрецької легенди про принцесу Діану, войовничу красуню з-посеред амазонок. Екранізація 2016 року розповідає про дитинство Діани й про те, як вона втручається у хід Другої світової війни, намагаючись врятувати світ від Ареса, бога війни. Вже наступного року шанувальників Діани очікує її повернення – новий фільм Патті Дженкінс розповість про Діану в 1984 році.

Месники



Трохи молодші за Діану, Месники з’явилися на сторінках в 1960 році як об’єднання відомих раніше супергероїв та «відповідь» на Лігу Справедливості. Стів Роджерс як Капітан Америка, Тоні Старк як Залізна Людина та Тор повинні врятувати світ від космічної навали – з часом до них приєднуються такі улюблені всіма герої як Сокіл, Чорна Вдова, Халк, а з часом і Вартові Галактики. Чудова нагода дізнатися про походження всіх героїв, а потім подивитися фільми з початку серії!

До слова, саме зараз екрани продовжує підкорювати останній фільм про Месників – чи зможуть герої подолати Таноса і повернути всіх, кого він знищив клацанням пальців? 

Капітан Марвел



Після кількох судових суперечок про авторські права Керол Денверс – більш відома як Капітан Марвел – все ж побачила світ, хоча й у різних іпостасях. Героїня, яку втілила на великому екрані Брі Ларсон – результат фантазії письменниці Келлі ДеКоннік, народжена 2012 року. Історія героїні на великому екрані буде неповною без прочитання коміксів – хто така перша Мар-Велл, який зв’язок був у неї з Месниками та при чому тут Темний Вимір?

Людина-павук



Вже цього літа на екрани вийде довгоочікуване продовження перезапуску серії про «милого домашнього павучка» з Томом Холландом у головній ролі, а тим часом комікс святкуватиме свій 57 день народження. Цікаво, що Людина-Павук – справжній унікум серед інших супергероїв, адже діє без сторонньої допомоги і у коміксах не лише навчається у школі, а й закінчує її, одружується та починає викладати.

Тим часом Спайдермен нашого екранного виміру – підліток, який важко справляється з наслідками фінальної битви Месників з Таносом. Чи зможе Людина-Павук відділити минуле та почати нове майбутнє? Чекаємо відповіді у фільмі!



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

комікси