Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Опублікували тизер екшену

Опублікували тизер екшену "Захар Беркут" (ВІДЕО)

multikino.com, 07.06.2019 01:10, (прочит: 774 раз, коментовано: 0 раз)

Фільм Ахтема Сеїтаблаєва


Дію картини перенесено в 1241 рік, коли монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухалася на захід по території сучасної України. Загарбники знищували все на своєму шляху і зупинилися, дійшовши до Карпатських гір. Посеред ночі кілька місцевих мисливців тихцем пробралися в табір монголів і звільнили полонених. Через це розгніваний ватажок загарбників вирішив знищити всі навколишні поселення. Він знайшов серед місцевих зрадника, який показав йому таємну стежку в горах. Однак гірські мисливці на чолі з Захаром Беркутом розробили власний план щодо того, як боротися з ворогом.

Разом з українськими кинопрофессионалами над фільмом працюють і голлівудські фахівці. Режисером картини виступає Ахтем Сєїтаблаєв ("Кіборги"), а співрежисером – Джон Вінн.

Головну роль у фільмі зіграє голлівудський актор Роберт Патрік ("Термінатор 2: Судний день", "Міцний горішок 2"), також на широкому екрані глядачі побачать: Андрія Ісаєнка ("Кіборги"), Олега Волощенка ("Сторожова Застава"), Цегміда Церенболда ("Військо Мин Бала"), Томмі Фленагана ("Хоробре серце", "Гладіатор", "Місто гріхів"), Поппі Дрейтон ("Абатство Даунтон"), Аяна Утепбергена ("Військо Мин Бала", "Діамантовий меч"), Алекса МакНіколла ("5-та хвиля", "Аксель"), Віктора Жданова ("Кіборги"), Ержана Нуримбета ("Сторожова Застава"), Елісон Дуді ("Індіана Джонс і останній хрестовий похід") та інших.

Прем'єра фільму запланована на 10 жовтня 2019 року. 



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Захар Беркут